Misyonumuz

Avukat Ömer Faruk Bostancı Hukuk Bürosunun misyonu; kanunlar,  yönetmelikler ve tarafımıza verilen yetki ve ruhsatlar çerçevesinde müvekkil gerçek ve tüzel kişileri tüm resmi ve özel platformda temsil etmek, avukatlık ve danışmanlık faaliyetlerini gerçekleştirmek ve onların hakkını en iyi şekilde savunabilmektir.  

Yapılan avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmetleriyle ulaşılmak istenen amaç, müvekkillerin tam bir güven duygusuna ulaşması, akıllarındaki tüm soruların cevabını bulabilmeleri, yargılama sürecinin şeffaf olarak yürütülmesi, evrensel hukuk ilkeleri ışığında tam bir özen ve gayretle görev ifa etmektir.

Bu amaç ve gayelerle yola çıkılan günden bu yana hizmet verilen tüm şirketler ve gerçek kişilerle adeta bir aile sıcaklığında ancak profesyonelliği korumak suretiyle hizmet verilmektedir. Misyonumuz adaletin yerine getirilmesinde, adaletin üç sac ayağından birisini oluşturmak ve bu noktada tarafınıza hak etmiş olduğunuz en etkin hukuki korumayı sunmaktır. Unutulmamalıdır ki siz kazandığınızda biz de kazanırız.  Güveniniz bizim için en büyük hazinedir.

Bu dileklerle bizimle çalışmanızı ve en kısa zamanda aramıza katılmanızı; bizlerle çalışmakta iseniz birlikteliğimizin ilelebet sürmesini en içten duygu ve düşencelerle temenni ederiz. 

Saygı ve sevgilerimizi sunarız. 

Avukat Ömer Faruk BOSTANCI 

Kurucu Ortak

 
 
Yol Tarifi